Bestellingen boven de 100 Euro = Gratis verzending!

Winkelwagen

Mini Cart

Betaalinformatie

Betaalinformatie

Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden:

  • Bankoverschrijving
  • iDEAL
  • Mister Cash
  • Sofort
  • PayPal
  • molie payments ( veel opties)

Buitenlands bedrijf zonder BTW/VAT
Bestelt u namens een bedrijf/organisatie in het buitenland en heeft u een geldig BTW (VAT) nummer? Dan hoeft u geen Nederlandse BTW te betalen. Om te voorkomen dat toch BTW wordt berekend, dient u voor u een bestelling plaatst, een account aan te maken en contact met ons op te nemen. We maken dan handmatig een factuur voor u.

Verzending en bezorging

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur worden over het algemeen dezelfde dag verzonden,

Voor het verzenden van bestellingen maken wij gebruik van PostNL. Bij het afronden van uw bestelling kunt u de gewenste verzendmethode selecteren of kiezen voor ophalen. Ophalen is alleen mogelijk op afspraak en indien uw bestelling uitleverbaar is.

PostNL
Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de briefpost. Wanneer u bij aflevering niet thuis bent, zal PostNL nog 2 pogingen doen uw bestelling af te leveren. Na de tweede mislukte poging laat de bezorger een bericht achter met daarop het dichtstbijzijnde afhaalpunt waar het pakket kan worden opgehaald.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden ontvangt u per mail een bevestiging. Verzendingen binnen Nederland worden vaak de volgende werkdag al bezorgd!

Bestellingen worden pas uitgeleverd wanneer alle bestelde artikelen voorradig zijn.

Verzendkosten

Gratis verzending 
Binnen Nederland is verzending gratis voor orders vanaf € 100,00. Deze orders worden verzonden met PostNL.