Bestellingen boven de 100 Euro = Gratis verzending!

Winkelwagen

Mini Cart

Vliegendekens

Vliegendekens, paardendekens bij dazen en horzels

Vliegendeken voor dazen

 

Paardendekens, vliegendekens bij dazen en horzels

Hier vind u diverse paardendekens welke geschikt zijn voor het weren van dazen, teken, horzels en alle andere soorten insecten welke uw paard of pony kunnen belagen tijdens de zomer. Het aanschaffen van een goede dazenval is natuurlijk zeer belangrijk bij het aanpakken van de dazenplaag en de populatie van jagende dazen. Voor het aanschaffen van een dazenval gaat u hier na toe> Assortiment dazenvallen  Naast het kopen van een goede dazenval is het ook de juiste extra bescherming voor uw paard die een groot verschil maakt. Het voorkomen van ernstige problemen zoals staart en manen verlies is dan ook vaak belangrijker dan het genezen zoals bijvoorbeeld geldt bij zomerexceem. Na de beet van het insect ontstaat er namelijk meestal een allergische reactie waarop de jeuk en de irritatie begint. Uw paard word drukker en onrustiger, heeft last van de bijt en begint te zweten. Het paard word zo als maar interessanter voor het insect en de dazen en horzels zullen uw paard of pony nu extra gaan belagen. Zo ontstaat een visuele cirkel waar geen eind aan komt. Zo kan het kopen een dazen werende paardendeken u zeker helpen.

 

De juiste paardendeken kopen voor het weren van dazen en andere insecten.

 

Onderstaande vliegendekens zijn fijnmazig en voorzien van een loopsplit, bilkoorden en kruissingels en zijn een ideale ondersteuning bij het dazen probleem. Daarnaast zijn de vliegendekens voorzien van een hoge hals zodat het grootste gedeelte van het lichaam bedekt is. Onze dazendekens zijn ook geschikt voor paarden die last krijgen van grasvliegen die het grootste probleem zijn van paarden met jeuk. Onze paardendekens zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zijn de juiste ondersteuning in de zomer periode. Naast het gebruik van deze vliegendekens is het natuurlijk altijd goed een ondersteunde dazenwerende vliegenspray te gebruiken deze vind u hier > Vliegenspray voor dazen 

Let op!  Vliegendekens zijn wel extra gevoelig voor spijkers en andere scherpe zaken in uw weiland , paddock of stal controleer deze dus altijd goed zodat u en uw paard hier lang plezier van hebben.

Lees meer..

Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren