Bestellingen boven de 100 Euro = Gratis verzending!

Winkelwagen

Mini Cart

Vliegendekens

Vliegendekens, paardendekens bij dazen en horzels

Vliegendeken voor dazen

 

Paardendekens, vliegendekens bij dazen en horzels

Hier vind u diverse paardendekens welke geschikt zijn voor het weren van paardenvliegen, dazen, teken, horzels en alle andere soorten insecten welke uw paard of pony kunnen belagen tijdens de zomer. Het aanschaffen van een goede dazenval is natuurlijk ook zeer belangrijk bij het aanpakken van de dazenplaag en de populatie van de jagende dazen (paardenvliegen) rondom de paarden. Voor het aanschaffen van een dazenval gaat u hier na toe> Assortiment dazenvallen  Naast het kopen van een goede dazenval is het ook erg belangrijk extra bescherming te nemen voor uw paard middels een vliegendeken. Het voorkomt ernstige problemen zoals staart en manen verlies en de ontwikkeling van zomerexceem. Ook is het erg stressvol voor paarden om bloodgesteld te worden aan het bijten. Na de beet van het insect ontstaat er namelijk meestal een allergische reactie waarop de jeuk en de irritatie begint. Uw paard word drukker en onrustiger, heeft veel last van de beett en begint te zweten. Het paard word zo als maar interessanter voor het insect en de dazen en horzels zullen uw paard of pony nu extra gaan belagen. Zo ontstaat een visuele cirkel waar geen eind aan komt. Hierdoor kan het kopen een dazen werende paardendeken u zeker helpen.

 

De juiste paardendeken kopen voor het weren van dazen en andere insecten.

Onderstaande vliegendekens zijn fijnmazig en voorzien van een loopsplit, bilkoorden en kruissingels en zijn een ideale ondersteuning bij het dazen probleem. Daarnaast zijn de vliegendekens voorzien van een hoge hals zodat het grootste gedeelte van het lichaam bedekt is. Onze dazendekens zijn ook geschikt voor paarden die last krijgen van grasvliegen die het grootste probleem zijn van paarden met jeuk. Onze paardendekens zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zijn de juiste ondersteuning in de zomer periode. Naast het gebruik van deze vliegendekens is het natuurlijk altijd goed een ondersteunde dazenwerende vliegenspray te gebruiken deze vind u hier > Vliegenspray voor dazen 

Let op!  Vliegendekens zijn wel extra gevoelig voor spijkers en andere scherpe zaken in uw weiland , paddock of stal controleer deze dus altijd goed zodat u en uw paard hier lang plezier van hebben.

Lees meer..

Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren