Click on above image to view full picture

Sticky-Trap Dazenlijm 3,5 Liter ten behoeve van de Lijmval

Normale prijs: € 62,94

Special Price € 54,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Product Code: loer lijm

LOER Lijm Sticky-Trap dazenlijm  3,5 Liter.


Beschrijving


STICKY-TRAP vangt op een natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden dazen, horzels, bremsen, blinde muggen, paardenvliegen en andere bloedzuigende insecten. STICKY-TRAP dazenvallen lijm is geheel eco friendly en helpt u  de plaag snel aanpakken waardoor u en uw dieren weer vrij zijn van hinder.


Gebruik


Roer de STICKY-TRAP lijm voor gebruik. Breng de lijm op het object aan. Vallen kunnen gemaakt worden van diverse matarialen waarbij kunststof en plastic het meest geschikt zijn. Het advies is om hiervoor een dazenbal te gebruiken. De locatie van de val is uiteraard ook belangerijk. Zodat het object voldoende zon pakt. Voor het aanbrengen adviseren we een fijn verfroller of kwast. De lijm blijft circa afhankelijk van stof 8-14 week goed. Nadien kan de nieuwe lijm over de oude worden aangebracht.


Los onderdeel


1 blik lijm tbv de LOER lijmval. Inhoud 3,5 liter.


Direct uit voorraad geleverd!

Scrol verder naar beneden voor uitgebreide informatie over dit product


Toevoegen
Veilig betalen
Gratis verzending 1

Beschrijving

Sticky-Trap dazenlijm 3,5 Liter t.b.v de lijmval

LOER lijm Sticky-Trap

 

Dazenlijm, loerlijm Sticky-Trap

1 pot lijm t.b.v .de LOER lijmval en zelf gemaakte dazen lijmvallen. Inhoud 3,5 liter.

 

Met Sticky-Trap dazenvallen lijm maakt u eenvoudig de meest efficiënte dazenval! Sticky-Trap is betaalbaar en voor een paar euro maakt u een zo val die uw dazenplaag snel aanpakt! Met 1 emmer dazenvallenlijm kunt u tientallen vallen maken. U gebruikt hiervoor een zwarte emmer aan een koortje welke u ( in de zon) nabij de plaag op circa 80 cm laat bungelen.

 

Geen bijvangsten! Vlinders, bijen en overige insecten zijn nectar zoekend en op zoek gaan naar een bloem of ander zoetigheid onze lijm is speciaal ontwikkeld en stoot deze insecten af. Voor overigen ( mens en dier ) is Sticky Trap verantwoord en niet giftig de kleefkracht heeft enkel effect op kleine insecten!

 
Video van Sticky Trap dazenlijm 

 

>>>  8 Meest gestelde vragen over de Sticky Trap dazenvallen lijm  <<<

>>>  Brochure Sticky Trap Dazenvallen lijm <<<
 

 

Beschrijving van de Sticky-trap dazenlijm

STICKY-TRAP vangt op een natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden dazen, horzels, bremsen, blinde muggen, paardenvliegen en andere bloedzuigende insecten. STICKY-TRAP dazenvallen lijm is geheel eco friendly en helpt u de plaag snel aanpakken waardoor u en uw dieren weer vrij zijn van hinder.

Gebruik van dazenlijm

Roer de STICKY-TRAP lijm voor gebruik. Breng de lijm op het object aan. Vallen kunnen gemaakt worden van diverse matarialen waarbij kunststof en plastic het meest geschikt zijn. Het advies is om hiervoor een dazenbal of zwarte emmer te gebruiken. De locatie van de val is uiteraard ook belangerijk. Zorg dat het object voldoende zon pakt. Voor het aanbrengen adviseren we een fijn verfroller of kwast. De lijm blijft circa afhankelijk van stof tot 16 weken goed. Nadien kan de nieuwe lijm over de oude worden aangebracht. Ook kunt kunt u er voor kiezen een zwarte emmer te gebruiken, dit is een goede en eenvoudige oplossing.

 

Het gebruik van een zwarte emmer  ( De meest effectieve dazenval)

 

Dazenval gemaakt met emmer

 

De dazenval word gemaakt van een zwarte emmer en lijm, dit is een goede en eenvoudige oplossing en uit de laatste tests blijkt, dat deze nog effectiever is als de vallen met een dazenbal! De zwarte emmer lijmval smeert u eenvoudig in met de Sticky Trap dazenlijm. Vervolgens hangt deze lijmval een hoogte van circa 80 cm op. Dit kan eenvoudig op een weidepaal met een panlat of gordijnrails. Het is belangerijk dat de emmer met de opening naar de grond hangt zodat de opstijgende warmte in de emmer word gevangen en dat het touw waaraan hij hangt dun is wat zorgt voor een goede beweging! U kan na enkele weken de emmer oversmeren, over de oude lijm met dazen heen, dit zorgt voor een nog dikkere coating en heeft dus positief effect. Aan het eind van het seizoen rolt u de emmers door het zand en steekt deze eenvoudig schoon voor het gebruik het jaar erop. Goede vangst!

 

 

Hoeveel dazen lijmvallen van Sticky Trap op 1 hectare?

Het advies is om 3 emmers op te hangen per hectare / heeft u meer als 5 paarden staan plaats dan extra.

 

Hoeveelheid dazenlijm bent u precies nodig per dazenval ( emmer )?

Met 0,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 10 dazenvallen.

Met 1,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 30 dazenvallen.

Met 3,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 70 dazenvallen.

 

Houdbaarheid van de stick-trap dazenlijm: 
De Sticky-trap dazenlijm gaat jaren mee en kent geen houdbaarheid wel adviseren wij de emmer goed af te sluiten en dat u deze vorstvrij opbergt.

 

Sticky-Trap dazenlijm voor de Budget dazenval

budget dazenval emmer

 

We hebben tevens een emmer voor de sticky-trap dazen lijmval welke is voor geboord en klaar voor gebruik zodat u meteen aan de gang kan.

Nu voor slecht € 4,49 per stuk!

Deze vind u hier>> Sticky-Trap emmer

Klik voor meer informatie over >> Het maken van van een dazen lijmval

 

Zie hier een video van een dazenval gemaakt met sticky-trap dazenlijm

 

Direct uit voorraad geleverd!

Labels

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Beoordelen

  1. Dazenlijm Review by Jan plenter

    Alles jaren geprobeerd niets werkt naar behoren. Vorig jaar dit stinkgoedje.........FANTASTISCH,! niks dure vallen met die mooie buizen envitrage! (Geplaatst op 12-05-2016)


Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sticky-Trap Dazenlijm 3,5 Liter ten behoeve van de Lijmval

Custom Tab

Info